Организација наставног процеса од понедељка, 24. 1. 2022.

Од понедељка, 24. јануара 2022. године, по одлуци Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, настава ће се изводити по следећим моделима:

  • Ученици од 1. до 4. разреда наставу ће пратити непосредно;
  • За ученике од 5. до 8. разреда примењиваће се други модел наставе (комбиновани модел), што значи да ће одељења бити подељена у две групе (А и Б). Обавештење о начину поделе одељења ученици и родитељи ће добити од одељењских старешина.

Од понедељка, 24. јануара 2022. године, по одлуци Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, настава ће се изводити по следећим моделима: Ученици од 1. до 4. разреда наставу ће пратити непосредно; За ученике од 5. до 8. разреда примењиваће се други модел наставе (комбиновани модел), што значи да ће одељења бити подељена у две групе (А и Б). Обавештење о начину поделе одељења ученици и родитељи ће добити од одељењских старешина. Молимо родитеље да децу са симптомима болести не шаљу децу у школу и да одмах обавесте одељењског старешину о болести детета. Уколико у породици ученика постоји ковид позитивна особа, ученик иде у изолацију на 5 (пет) дана. Уколико се оболели не осећа добро ни након тих пет дана, ученику се може продужити изолација. Подсећамо да је обавезна употреба заштитних маски за све запослене, ученике и трећа лица све време током боравка у школи. Ношење заштитних маски је обавезно за све запослене у школи, ученике и трећа лица од момента уласка у школско двориште до напуштања школског дворишта. Потребно је појачати мере опште и личне хигијене (прање и дезинфекција руку), а нарочито водити рачуна о редовном проветравању  и дезинфекцији свих просторија у којима бораве ученици и запослени у школи.

Loading...
Loading...
Loading...